A Film by Chris Hegedus and D.A. Pennebaker.

The collar awarded to the winners of the Meilleur Ouvrier de France (Best Craftsman in France) is more than the ultimate recognition for every pastry chef – it is a dream and an obsession. The 3-day competition includes everything from delicate chocolates to precarious six foot sugar sculptures and requires that the chefs have extraordinary skill, nerves of steel and luck. The film follows Jacquy Pfeiffer, founder of The French Pastry School in Chicago, as he returns to France to compete against 15 of France’s leading pastry chefs. The filmmakers were given first time/exclusive access to this high-stakes drama of passion, sacrifice, disappointment and joy in the quest to have President Sarkozy declare them one of the best in France.

Time

20:30

Ähnliche Veranstaltungen

28.03.2024

Feierabend Party Spring Edition 2024

Den ersten Feierabend des Jahres nicht vergessen!

RWeiterlesen
27.03.2024

SOIL SOCIAL CLUB Vol 23

Zeit zu säen! Mit dem Boden und den Pflanzen in Berührung kommen und dabei etwas Neues lernen!

RWeiterlesen
19.04.2024

The Flying Stage – Conflict Food Performances

Conflict Food Performance | Ein Taubentheater für Berlin und die Welt. Hier dreht sich alles um Tauben: Fürsorge, Koexistenz und Liebe.

RWeiterlesen
01.04.2024

Workshops zum intuitiven Bogenschiessen (fortlaufend)

Einladung zum intuitiven Bogenschießen-Workshop - achtsam, meditativ und besinnlich.

RWeiterlesen
x

Raum Mieten

x

    Raum Mieten

    x

      Raum Mieten